The Nest by Scandic Downtown Camper

Då bloggen varit avsvimmad i några dagar så kommer här lite i efterhand ett inlägg om den fantastiska pressvisningen utav den nya spa och wellness-avdelning The Nest beläget högst upp på 9:e våningen i det forna Scandic Plaza där idagScandic Downtown Camper huserar!

Så otroligt välplanerat och fint de har gjort det i denna nya lounge/wellness-avdelning på hotellet. - En urban retreat som de själva uttrycker sig- Och utsikten därtill! Jag har varit runt på de flesta "skrymslen" här i Stockholm och sett de flesta vyerna från alla möjliga olika väderstreck, men detta var något helt nytt..! En helt otroligt utsikt över takåsarna, och mitt i city! Ni kan skymta en liten teaser till utsikt på några utav fotona nedan, men för att kunna insupa och känna av den känsla jag försöker beskriva så får ni helt enkelt ta och besöka det själva. För folk som inte bor på hotellet kostar det 595 sek/person att gå in och få nyttja alla härliga faciliteter och godsaker, bor du på hotellet så kostar det bara 395 sek/person (!)

Jag rekommenderar verkligen ett besök hit, varesig du går själv, vill ta med dig din partner eller hela familjen. Det är verkligen jättemysigt!

Tack till Bindefeld AB för inbjudan!