Det var det..!

2017 års sista dag! Nyårsafton!

Känns ju helt otroligt. Men jag är väldigt glad att 2017 är slut faktiskt, jag är otroligt peppad inför 2018! 2018 är året då väldigt mycket kommer hända för min del. Så håll utkik! :)

Jag tänkte i detta inlägg göra en liten tillbakablick på året som gått, enjoy!

Nordic Sea Winery Minnen SommarFood Truck SM i Kungsan Saltsjöbaden <3 Helgfrukostar Folkölsbutiken Nybliven morbror! Jättesnabba bilar på Mantorp Semester i Montenegro Laga mat över öppen eld Min själsfrände och jag på San Pellegrino Young Chef Awards 2018 Sensommar smultron hos mina bästa vänner Klass-reunion från gymnasiet. 10 år sedan studenten (!) Behind the scenes Spännande projekt Max fyllde 18 Jag är lycklig påväg hem från Fjäderholmarna Kvalitetstid med fellow nerds Slutade på ett utav mina bästa jobb hittills där jag bland annat hängde med dessa dagligen <3 Midsommar med mina närmsta vänner Studiebesök i Mackmyra Föreläsare på Restaurangakademin Häng med några utav de bästa Kopi Luwak öl Holmen <3 Julbord & weekend på Högberga Gård Spännande utveckling på Yasuragi Julbord på Enskede Värdshus Nästa växel. Glass

... och MYCKET MYCKET mer såklart!

2018, jag är redo för dig. Nu jävlar. ;)