På toppen vid Stockholms inlopp


- Detta är ett samarbete med Högberga Gård-


...vad finner vi där? Högberga Gård på Lidingö såklart!

Wow, vilket ställe alltså. Helt otroligt. Och det säger jag inte bara för att det kanske ser ut som att jag måste säga så pågrund utav den mening som går att utläsa högst upp i detta inlägg, utan wow (återigen), detta är ett ställe som ni bara måste uppleva någon gång. Jag älskar det. Det har liksom allt som man efterfrågar vid ett ställe likt detta. Det finns en känsla utav lyx, samtidigt som det känns som att man under tiden man är incheckad på gården upplever att man bor där på riktigt och att det är ens hem nästan. Alla är väldigt tillmötesgående och gör allt de kan för att uppfylla alla ens önskemål samt stå till tjänst rörande frågor man kan tänkas ha.

Jag och Nathalie fick även möjligheten att förra helgen spendera en natt tillsammans på gården samt testa deras underbara julbord. Vi fick ett mycket vackert rum med en underbar havsutsikt över Stockholms inlopp, vilken jag lätt hade kunnat vänja mig vid! :)

Framåt kvällen så var det dags för julbordet, som verkligen inte gick av för hackor. I princip allt som du kan tänkas efterfråga eller vilja ha på ett julbord fanns på detta. Grisfötter, patéer, brysselkål, nästan 10 olika sorters inlagda sillar, flera olika typer utav lax, självklart potatis och olika röror samt flera ostar m.m. Och det var inte bara uppdukat som vilket julbord som helst, varenda liten del på bordet var noga uttänkt och planerad utav Restaurangchef Danielle Handelman. Det var otroligt vackert! Från kökets sida så hölls en otroligt hög nivå där man tydligt kunde se att alla lägg hade lagts ner mycket energi och tid på, detta under ledning utav Högbergas Gastronomiska Ledare Tommy Eriksson som även är med i självaste Kocklandslaget (!). Man jobbar som ni märker på en väldigt hög nivå på detta ställe, och inte bara det, man levererar också!

Vi passade även på att besöka deras havsspa som bland annat bestod utav en uppvärmd utomhuspool där vi var ett gäng som satt med vintermössor och badkläder (En väldigt rolig syn, haha) medan vi blickade bort mot horisonten i mörkret där Stockholms innerstad lös upp himlen i alla dess olika färger. Det var väldigt vackert!

För att summera det hela med en simpel kort men mycket innehållsrik kommentar som också får verka som ett betyg för denna upplevelse så vill jag bara meddela att: - Vi har hittat en ny tradition och ses nästa år igen! :)

Högberga Gård är ett hett tips till er alla att förlägga i princip vad som helst på. Allt ifrån bröllop, staycations, weekends och julbord eller helt enkelt en helgutflykt med familjen. Högberga Gård har något för alla tillfällen!