Lucka 3!

Lucka nummer 3! Här går det undan!Det är alltid lika spännande att se vad som döljer sig bakom varje dags lucka ;)

Hallå där, INNIS & GUNN Bourbon cask dark ale Édition Limitée!

Utseende Kolsvart. Ett mycket mörkt öl men relativt mycket kolsyra och stabil skumkrona som håller sig länge.

Doft Karamell, kola, tjärad träbåt, mossa.

Smak Mycket rostade toner, honung, bränt socker, en hint utav rostade sesamfrön.

Flask/burkdesign INNIS & GUNN tycker jag skulle kunna ta ut svängarna ytterligare lite i sin design när det kommer till olika öltyper som de ger ut. Jag förstår förvisso varför i princip alla deras etiketter ser nästintill identiska ut fast med andra färger, det är ju självklart för att man skall känna igen dem, men jag tycker ändå att man borde förnya sig lite för det enda som skiljer sorterna åt är det lilla, lilla namnet under loggan. Designen är otroligt snygg, don't get me wrong! haha. Men man borde som sagt ta ut svängarna lite mer tycker jag.

Gott! Men inte för många under en och samma kväll. Detta är ett öl som du kanske dricker 2, högst 3 stycken under en och samma kväll. Man skall endast sippa på den då och då och ha den som en liten kompis där vid bordet som du vet att du alltid kan lita på i vått och torrt och som ständigt levererar. Ölet passar bra både som sällskapsdryck och till exempelvis komplexa ostar eller något sött såsom marmelader eller fikon och så vidare.

Varje dag fram till jul så kommer ni att få ta del utav vilka öl som döljer sig bakom luckorna samt en lite recension kring hur jag upplever det :)

Stay tuned!