Lösningen på alla era problem

Hallå där!

Denna vecka infaller Black Friday, Thanksgiving OCH det är typ sista veckan i november, vilket betyder att det alldeles strax är december (!).

Hence, det är hög tid att införskaffa julklappar!

Som vanligt har ni inte en aning vad ni ska köpa eller vad någon i er stora eller lilla släkt, era vänner, er sambo eller någon alls egentligen vill ha. Eller hur?

Vilken tur att ni klickat er in på min blogg då! För jag har lösningen på alla era problem.

Det är ju bara att gå in och köpa alla julklappar här: https://swedishxmas.localglimpse.com/?elf=7 och så är det löst sen! Local Glimpse är ett företag startat utav två superhärliga franska killar som är verksamma här i Stockholm. Det man vill göra i företaget är att uppmärksamma och hjälpa nya och mindre entreprenörer att växa och ha en kanal ut att synas via. De gör verkligen ett superbra jobb, både grabbarna på Local Glimpse tillsammans med sitt team, samt självklart alla grymma entreprenörer som skapar helt otroliga saker för oss dödliga att köpa och stötta dem via. :)

Ni ser, det var ju inte så svårt.

Nu ska jag gå och julpynta med min älskade sambo Nathalie! Som ni förövrigt också kan köpa julklappar från! Hon har ju en superfin webshop ni bara måste kolla in: www.nagofficial.com