Här händer det grejer!

Japp! Det kan man lugnt säga. Jag har ju idag ett eget företag där jag gör lite allt möjligt som har med mat, dryck och gastronomi att göra, kika här för att läsa mer ingående vad jag erbjuder för tjänster :)

Förra veckan var det ju STHLM Food & Wine som jag inte tror att många missat. Jag besökte självklart mässan för att bland annat kolla på prisutdelningen utav Matbloggspriset samt ta ett varv runt bland utställarna för att se ifall det fanns något nytt och spännande i år. Jag hittade inte jättemycket nytt, utan det var mest samma utbud likt tidigare år, jag fick dock träffa flertalet kollegor och vänner som var där vilket var väldigt roligt!

Efter mässan så begav jag mig inåt stan till min sambo Nathalie Anna Gills vernissage på Stockholms Tillskärarakademi där hon ställde ut en utav hennes kreationer, nämligen en assnygg kjol utav ett duschdraperi (Temat var hållbarhet/återvinning) som hon har handsytt (!) Jag är så sjukt stolt över henne. :)

Ha nu en mysig kväll allesammans!

Alla vinnare i de 7 olika kategorierna i Matbloggspriset 2017! (Se mitt förra inlägg för att läsa vilka de är) Mitt lilla kontor för dagen i Stockholmsmässans pressrum! Det är jättemysigt där :) Nathalies otroligt fina kreation! :D