Stora Influencerpriset 2017

I fredags hölls Stora Influencerpriset 2017 på Elite Hotel Marina Tower, Kvarnholmen! Det var ett mycket trevligt event arrangerat utav Influencers of Sweden, vilket är en branschorganisation för just Influencers i Sverige, som jag dessutom är stolt PRO-medlem i!

Det bjöds på välkomstdrink, popcorn samt flertalet priset som skulle delas ut under kvällens gång. Bland de som delade ut priserna fanns bland andra Kenza, Sandra Beijer och Ebba Kleberg von Sydow m.fl.

Samtliga vinnare utav de prestigefulla priserna:

Årets Nykomling : JLC Årets Veteran: Elsa Billgren Årets Kreatör: Elin Kero Årets Varumärke: Elin Häggberg Årets Röst: Ångestpodden Årets Innovatör : Nordinary Årets Business: Therese Lindgren Årets Samarbete : Angeliqa Mejstedt & Morakniv Årets Annonsör: Adobe Ebbapriset: Frida Ramstedt Årets medlem: Clara Toll Årets influencer: Margaux Dietz

Stort grattis till alla vinnare och tack för en otroligt härlig kväll, Influencers of Sweden! :)