Helt otroligt..!

Jag och Nathalie var och uträttade ett par ärenden i Sickla Köpkvarter för någon dag sedan när vi plötsligt blev hungriga och var tvungna att hitta någonstans att äta. Jag har länge haft en viss asiatisk restaurang i sikte då vi varit i Sickla vid tidigare tillfällen, men det har aldrig blivit av att jag ätit just där, förrens nu! Att jag inte ätit där förr ångrar jag nu i efterhand för, wow (!), det var otroligt gott! Restaurangen jag pratar om heter Restaurang Minh och ligger som sagt i Sickla Köpkvarter.

Vi tog ett gäng förrätter att dela på istället för att köpa varsin varmrätt, just för att vi skulle få testa lite olika saker. Det blev vegetariska vårrullar, sesam- & honungsglaserad kyckling, vegetariska dumplings och fläskdumplings. Allting var supergott och såserna var totalt fenomenala därtill.

Ett hett tips om ni är i Sickla och vill käka antingen lunch eller middag!

Psst, de har även fullständiga rättigheter, så du kan ta en god öl eller ett glas vin till din måltid!