Date night!

I förrgår var jag och Nathalie på Restaurang Prinsen för en välförtjänt middag bara vi två :) Det har varit, och är fortfarande, en väldigt händelsefull tid för oss båda på väldigt många sätt, så detta var verkligen jättemysigt att göra bara vi två tillsammans.

Vi åt jättegod mat dessutom! Nathalie tog Prinsens gröna vilken bestod utav vegetariska kroppkakor med en jättegod svampsky och massa örter. Jag tog raka motsatsen till detta skulle man nästan kunna säga, nämligen Kalvlever Anglais vilken bestod utav kalvlever stekt medium well, bacon, kapris, rödbetor, madeirasky och potatispuré. Jättegott verkligen!

Jag kan varmt rekommendera Restaurang Prinsen om ni har vägarna förbi stan och är sugna på en matbit!

Vill ni veta mer om hur det är att äta på Restaurang Prinsen och även få reda på hur deras Wallenbergare smakar, köp då oktobernumret utav Lifestyle Home & Country för där har jag skrivit en restaurangrecension om just Prinsen! :)

 

<3