Senses Wine Fair 2017

This Saturday Senses Wine Fair 2017 took place at Münchenbryggeriet on Södermalm in Stockholm!The fair was hosted by Oenoforos and Carovin and it is the sixth year it is held, but for me it was a first!

Among the exhibitors were producers from all over the world, from Greece to South Africa to America and everything between. I got the pleasure of meeting Gerd Stepp once again after we met at Nordic Sea Winery a couple of weeks ago which was a very pleasant encounter.

It was really crowded so you can tell that this is a fair that is very much appreciated within the business.

On site were producers such as G P Winery (Germany), Cocchi (Italy), Kir-Yianni (Greece), of course Oenoforos/Nordic Sea Winery (Sweden) and many many more! My favorite wine of the fair was Raccolto Nero D'Avola Cabernet Sauvignon (Nr.32452) a red wine with perfectly balanced tannins and a rich body that didn't feel overpowering plus a really comforting taste consisting of red berries, oak and a bit liquorice.

I just love these kinds of fairs. They always gets me so inspired and full of energy to keep on striving towards my goals and dreams. Thank you, Oenoforos for doing what you do!

There were also a couple of Food Trucks outeside the fair which is really appreciated (now that we can have Food Trucks here in Sweden), I just love them! This time I tried Pizza Popolo - Food Truck which served us a vegetarian pizza slice with artichokes and olives, and a more meaty one with truffle salami, they were amazing! Thank you Pizza Popolo for the great service you provided us with!

Thank you and good night! Tomorow awaits new adventures!

Stay tuned!


I lördags ägde Senses Wine Fair 2017 rum på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm! Mässan var arrangerad av Oenoforos och Carovin och det är sjätte året det hålls, men för mig var det första gången!

Bland utställarna fanns producenter från hela världen, från Grekland till Sydafrika till Amerika och allt där i mellan. Jag hade nöjet att träffa Gerd Stepp igen efter att vi träffats på Nordic Sea Winery för några veckor sedan vilket var ett mycket trevligt möte.

Det var verkligen mycket folk så att man kan verkligen säga att det här är en mässa som är mycket uppskattad inom branschen.

På plats var producenter såsom G P Winery (Tyskland), Cocchi (Italien), Kir-Yianni (Grekland), naturligtvis Oenoforos/Nordic Sea Winery (Sverige) och många många fler! Mitt favoritvin på mässan var Raccolto Nero D'Avola Cabernet Sauvignon (Nr.32452), ett rött vin med perfekt balanserade tanniner och en fyllig kropp som inte kändes överväldigande plus en riktigt tröstande smak bestående av röda bär, ektoner och en aning lakrits.

Jag älskar verkligen dessa typer av mässor. De får mig alltid att bli så inspirerad och full av energi att fortsätta sträva mot mina mål och drömmar. Tack Oenoforos för att ni gör vad ni gör!

Det fanns också ett par Food Trucks utanför mässan som verkligen uppskattades (nu när vi äntligen kan ha Food Trucks här i Sverige), jag älskar dem! Den här gången testade jag Pizza Popolo - Food Truck som serverade oss en vegetarisk pizzaslice med kronärtskockor och oliver samt en mer köttig variant med tryffelsalami, de var fantastiska! Tack Pizza Popolo för den fina service du försåg oss med!

Tack och godnatt! Imorgon väntar nya äventyr!

Håll utkik!

Gerd Stepp

Italian spiced wines

Italy

Selected wines

Greek wines

Food

Rosemary drinks

Orange drinks

Pizza Popolo

Me + Pizza

Pizza

Flag