Det är så himla onödigt att slänga mat.

(This post will be in Swedish only, because the service that I'm writing about only exists in Sweden, but don't hesitate to check out their webiste if you want! (Matsmart.se) They work with reducing food waste! How great is that!) Hej!

Jag vet att jag skrivit om detta vid ett tidigare tillfälle, men detta tål att uppmärksammas om och om igen, det kan jag lova er.

Jag syftar självklart på det underbart smarta, passionerade och härliga företaget Matsmart!

Man sparar pengar, värnar om miljön, minskar matsvinnet och får en massa mat på köpet! Kan inte bli bättre helt enkelt.

De beskriver det allra bästa själva;

Matsmart - Handla billig mat på nätet och minska matsvinnet

Matsmart startade i december 2013 med den enkla idén att köpa in varor som annars skulle kastas – ofta helt i onödan – och sälja dem till konsumenter över hela Sverige till rejält sänkta priser via webben. 2015 omsatte företaget 25 miljoner kronor.

  • Överskottsmat med 20-90 % rabatt.
  • Leverans över hela Sverige.
  • Frakt 49 kr.
  • Leverans 2-5 dagar.

Jag kan inte komma på en enda anledning att inte vilja köpa den mat man kan genom just Matsmart, jag och Nathalie kollar alltid först på Matsmart's hemsida och köper det vi vill därifrån, för att sedan handla resten i vår matbutik där vi bor. Superbra! Plus att man får "multiköpsrabatt" om man handlar flera saker vid samma tillfälle.

Veckan ut, det vill säga till och med 9:e April, så får ni även 50 kr rabatt om handlar för minst 400 kr! (vilket man lätt gör! Och man får så otroligt mycket mat för de pengarna!) Använd rabattkoden minskasvinnet så dras rabatten av på den totala summan när ni betalar!

Klicka på bilden för att komma till hemsidan och gå loss!

Såhär funkar det: