Det här med att man måste äta varje dag...

Jo, det här med mat och att det är någonting som vi måste äta varje dag för att må bra och orka med..Hur känner ni inför detta?

Jag har hört från vissa jag pratat med att de hellre bara skulle vilja ha en piller i bakfickan som de kan kasta i sig och så vips! så är hungern borta.

Hjälp. Det är verkligen raka motsatsen till hur jag ser på detta med mat. Det är ju det bästa som finns! Okej, jag kanske är extrem, men vem uppskattar inte att sitta ned och avnjuta en måltid? Allra helst tillsammans med nära och kära. Det finns inte mycket som slår det.

Oavsett hur ni ser på detta så är en sak säker, och det är att vi faktiskt måste äta varje dag för att överleva. Men! En sak kan jag hålla med om, det är ibland tyvärr svårt att ha tid att laga mat och sitta ned för att äta, man har ju ganska så ofta väldigt mycket annat att göra.

Men ingen panik! Jag har lösningen! 

Om ni använder min rabattkod ”YannickXUberEATS” i Uber Eats appen så får ni 50 SEK rabatt på era 2 första beställningar därifrån! Detta möjliggör alltså att ni både hinner göra allt ni vill hinna med under dagen, samtidigt som ni får levererat supergott käk till där ni befinner er. Hur bra som helst!

Ladda ner appen här: UberEATS

(Fungerar bara i Stockholm för tillfället!)


Well, this thing with food and that it's something we need to eat every day to feel good and to get energy... How do you feel about that? I have heard from some people I have talked to that they would rather just like to have a pill in their back pocket which they can take and then voila! the hunger is gone.

Help. That is really the exact opposite of how I look at food. It's the best there is! Okay, I might be extreme, but who do not appreciate to sit down and enjoy a proper meal? Most preferably together with loved ones. There is not much that can beat that. No matter how you look at it, one thing is certain, and that is that we actually must eat every day to survive. But! One thing I can agree with is that, it is sometimes unfortunately hard to have time to cook a meal and sit down to eat, you have very often very much else to do.

But do not panic! I have the solution!

If you use my discount code "YannickXUberEATS" in the Uber Eats app, you will get 50 SEK discount on your first 2 orders! This then allows you both to have time to do everything you want and to keep up with during the day, while you get delivered super tasty food to where you are. How great isn't that!

Download the app here: UberEATS

(Only works in Stockholm for the moment!)