Äntligen...

Äntligen... börjar det bli vår! Jag älskar verkligen känslan utav att vara ute på promenad och i ögonvrån se små färggranna krokusar som envist trycker sig upp bland den torra markens virr-varv utav grenar och kvistar som bevarats under snöns tunga täcke. Man börjar känna dofterna utav gräs, jord och blomster som ivrigt försöker bryta sig fram efter den karga vinterns tillstånd.

Ett hett tips jag kan rekommendera alla er som bor i Stockholmsområdet eller däromkring är att ta er en tur ut till Saltsjöbaden nu under denna underbara årstid, det är helt oslagbart.


Finally... it starts to look like spring!

I really love the feeling being out on a walk and in the corner of the eye see small colorful crocuses stubbornly press up from the dry soil of branches and twigs that were preserved during the heavy snow cover. One begins to feel the smell of grass, dirt and flowers eagerly trying to break up after the harsh winter conditions.

A hot tip I can recommend all of you who live in the Stockholm area or thereabouts is take a trip out to Saltsjöbaden now during this wonderful time of year, it is absolutely unbeatable.

20

IMG_0268

IMG_0269

IMG_0270

saltsjobaden-stadskarta-kartor