#TomorrowNightInSweden

Hallå! I måndags var det Opening Night utav utställningen #TomorrowNightInSwedenDesigngalleriet här i Stockholm där studenter från Berghs School of Communication ställde ut sina alster rörande ett projekt där studenterna fick bestalta deras personliga syn på framtidens design. Enormt inspirerande och snygga grejer!

Ett verk som stod ut lite extra på denna utställning var självklart LISA LILJENBERG's (tillika grundare till Cilantro Studios) med sin handgjorda handväska skapad endast utav papper! :O Detta illustrerat tillsammans med ett otroligt snyggt tryck i form utav årsringar i en trädstam för att förena detta med papprets ursprung, vilka resurser som används för mycket, vilka vi bör ta tillvara på samt vilka som ur ett hållbarhetsperspektiv kommer att stå sig under åren.

För er som utav någon outgrundlig anledning inte haft möjlighet att stanna förbi utställningen ännu så är det inte för sent! Den pågår nämligen t.o.m 24 Mars och har tills dess öppet mellan 11-18 varje dag. Gå dit!


Hello!

This Monday was the Opening Night of the #TomorrowNightInSweden exhibition at Designgalleriet here in Stockholm where students from Berghs School of Communication exhibited their works concerning a project where the students were presenting their personal views on the future of design. Hugely inspiring and fancy stuff!

A work that stood out a little extra on this exhibition was obviously LISA LILJENBERG's, who is also the founder of Cilantro Studios, with her handmade handbag entirely created with/of paper! :O This is illustrated with an incredibly nice print in the shape of the annual rings of a tree to reconcile with the paper's origin, the resources that are used too much, which we should take advantage of and which from a sustainability perspective will stand over the years.

For those of you that for some reason not have been able to swing past the exhibition yet, it's not too late! The exhibition runs until March 24th and are open between 11 am - 6 pm every day. Go there!

#TomorrowNightInSweden Designgalleriet Kammarkargatan 52 111 60 Stockholm www.designgalleriet.com

IMG_0241

Lisa Liljenberg with her work

Pressrelease-2-1024x682

IMG_0236

17353636_395827417443276_8694086393233606026_n