Nya Carnegiebryggeriet

Sláinte!(Uttal: [Slawnt-cha] Det iriska ordet för hälsa men används som svenskans skål och som engelskans cheers.)

I fredags var det Saint Patrick's Day och det firades på Nya Carnegiebryggeriet! Det var ett mycket trevligt event där bandet Tjaut spelade irländsk folkmusik. Stämningen var på topp och det kändes som att man var mitt i en irländsk bar där det alldeles strax skall storma in en alldeles för full man genom dörren följt utav att alla blir knäpptysta och förskräckta utav skräck för att några obekväma sekunder senare slappna av igen då mannen rykter till högljutt; "a thabhairt dom le beoir!" (Ge mig en öl! på Irländska, haha.) Precis som på film. ;)

Hur firade ni Saint Patrick's Day?


Sláinte! (Pronunciation: [Slawnt-cha] The Irish word for health but is also used as skål in Swedish and as cheers in English.)

This Friday was St. Patrick's Day and we celebrated it at Nya Carnegiebryggeriet! It was a very nice event where the band Tjaut played Irish folk music. Everyone was excited and it felt like you were in the middle of an Irish bar where in a moment a bit too drunk man will storm in through the door followed out with everybody dead silent and terrified out of fear for a few uncomfortable seconds and then later relax again when the man shouts out loud; "a thabhairt dom le beoir!" (Give me a beer! In Irish, haha.) Just like in the movies. ;)

How did you guys celebrate St. Patrick's Day?

 

IMG_0184

IMG_0200

IMG_0191

IMG_0203

IMG_0185

IMG_0201

IMG_0188

IMG_0204