Mingel i Lifestyle Store

Hey! I torsdags var det mingel på Lifestyle Store i Sturegallerian! Man fick träffa ägare/ambassadörer/tillverkare utav de olika produkter som finns i det fina showroomet beläget ovan Maruschka inne i gallerian. Ansvarig för driften i Lifestyle Store är Store Manager John Valencia som är en person som verkligen har det där speciella lilla extra som gör att man alltid känner sig varmt välkommen på alla de events som arrangeras där titt som tätt.

Hänger ni runt på Östermalm ofta eller någon dag råkar snubbla förbi så rekommenderar jag er varmt att göra ett besök på Lifestyle Store för att titta på olika varumärken och inspireras!


Hello!

This Thursday there was an event in Lifestyle Store at Sturegallerian! You got to meet the owners/ambassadors/manufacturers of the different products that are represented in the nice showroom located above Maruschka inside the mall. Responsible for the operation of Lifestyle Store is Store Manager John Valencia who is a person that really has that special little extra touch that makes you always feel warmly welcome at all the events that are organized now and then at the venue.

If you hang around Östermalm from time to time or some day accidentally stumble across it, I warmly recommend you to make a visit to Lifestyle Store to look into different brands and get inspired!


Lifestyle Store Sturegallerian Grev Turegatan 9 (Entrance through Maruschka de Margò) 114 46 Stockholm


Lifestyle-BW IMG_0054

IMG_0070

1484915482-14690

Nathalie Anna Gill

-

IMG_0055

Poise Pattern

-

IMG_0063

James Barts

-

IMG_0064

RÔKA Stonewear

-