WEEKEND

HEJ! Det var inte igår! Det var typ förra veckan tror jag närmare bestämt. Ja, vad ska man försvara detta med då? Ja ni, jag väljer att inte kommentera det utan istället bara fortsätta leverera. Haha.

I helgen hade vi långväga gäster på besök hemma hos oss! Nämligen ett gäng underbara Vänersborgare som vi hängt med helgen, fan vad kul det var.

Allra främst har vi bara njutit utav varandras sällskap, men några aktiviteter hann vi med också. Vi strosade runt på stan under lördagen och hamnade på STHLM Tapas i Vasastan, damn vad gott det var! Förutom käket så delade vi även på en kanna vit sangria, även denna otroligt frisk och smakrik. STHLM Tapas, värt ett besök!

"5+!" (För er som förstår den referensen)

Efter att vi käkar klart så var det dags att bege sig nedåt Mariatorget och närmare bestämt Hotel Rival för att gå på LIVE med Alex & Sigge! :) Även det sjukt lyckat, dock levererade inte showen på det sätt som jag hade förväntat mig riktigt om jag skall vara ärlig, och det har jag hört att man skall vara ;) haha. Men självklart var det underhållande på många sätt! Jag kanske var lite för överpeppad.

Nu är det måndag igen och en sjukt roligt och händelserik vecka ligger framför fötterna på oss, det är bara att ta en fot framför den andra och vips! så händer en massa coola saker. Kör på den principen ni också ;)

Och kom ihåg, man FÅR och KAN göra så mycket roliga saker man bara vill, ge inte upp bara.

NU KÖR VI!


HEY!

Long time no see! It was like, last week, I think more specifically. Well, what can you defend this with then? Well, I choose not to comment on it and instead just continue to deliver. Haha.

This weekend we had guests from far away to visit! Namely, a bunch of wonderful "Vänersborgare" that we kept up with during the weekend, damn what fun it was.

Most of all we just enjoyed each other's company, but some activities we managed as well. We strolled around the town on Saturday and ended up on STHLM Tapas in Vasastan, damn how good it was! Besides grub we shared a pitcher of white sangria, even this incredibly fresh and tasty. STHLM Tapas, worth a visit!

"5+!" (For those of you who understand the reference)

After we the dinner it was time to head down to Mariatorget and more specifically Hotel Rival to watch LIVE with Alex & Sigge! :) Also that was insanely successful, however, they did not deliver the show in the way I expected, to be honest, and I have heard that you should be the ;) haha. But of course it was enjoyable in many ways! Maybe I was a little too psyched.

Now it's Monday again and a very fun and eventful week lies ahead, it is just to take one foot in front of the other and presto! it will happen a lot of cool things. Live by that principle you too ;)

And remember, you MAY and CAN do as much fun stuff as you want, just do not give up.

HERE WE GO!

Flygplansmodell från en inredningsbutik under NK i Stockholm. De har typ "Ralph Lauren Home"-stil, men till mycket bättre priser. GÅ DIT!

Aircraft Model from an interior design shop underneath NK in Stockholm. They have like "Ralph Lauren Home" style, but at much better prices. GO THERE!