Kvalitetsviner!

Det är mycket nu... ...men det är absolut inget jag klagar över! Jag njuter utav varenda sekund.

Det jag refererar till är nämligen alla de vinprovningar, middagar, events och spännande möten jag under den senaste tiden fått vara med om. Senast i ordningen var en dryckesprovning hos Kvalitetsviner inne på Södermalm i Stockholm! Det fanns en uppsjö utav trevliga viner. Vita, mousserande, röda, rosé, även orangea faktiskt!

Kvällen var obeskrivligt trevlig och man ville liksom inte gå därifrån, utanför lokalen på innergården hade man till och med styrt upp med grillning där man fick förse sig med allt i från långbakad rotselleri till egengjord lammkorv ackompanjerat utav bönsallad, potatissallad och syrad lök med mera. Grillmästare och ansvarig för detta var min före detta lärare KC Wallberg!

Tack, Kvalitetsviner & Karolina Wintersdotter för ett trevlig event!


It's a bit much now...

...but i'm absolutely not complaining! I'm enjoying every second of it.

What I refer to is namely all the wine tastings, dinners, events and exciting meetings I've recently got to experience. Latest on the scheme was a wine tasting at Kvalitetsviner at Södermalm in Stockholm! There was lots and lots of nice wines there. White ones, sparkling ones, red ones, rosé ones, even orange ones as well!

The evening was indescribably pleasant and you just didn't want to go home, outside the premises on the courtyard they even had pulled up with barbecue where you could provide yourselve with everything from long baked celeriac to self-made lamb sausage accompanied by bean salad, potato salad and pickled onions among much more. The grill master and head chef for this was my former teacher KC Wallberg!

Thank you, Kvalitetsviner & Karolina Wintersdotter for a nice event!

IMG_8596

IMG_8592

IMG_8595

IMG_8587

IMG_8600

IMG_8598