Vinprovning med Oenoforos

I Fredags var jag på vinprovning på Oenoforos huvudkontor vilket var väldigt trevligt, det fanns flertalet viner att testa, allt i från nyheter och vårviner till exklusivare viner i mycket små kvantiteter såsom bland annat Col D'orcia Poggio Al Vento, Brunello Di Montalcino Riserva 2008. Vi fick även avnjuta en 3-rätters middag tillagad utav kocken Mattias Larsson som smakade utomordentligt bra! Till förrätt var det lättrimmad lax med ägg 63 och örtkräm. Till varmrätt lamm med rotfrukter, sallad och parmesan och slutligen en osttallrik med tillhörande viner som avrundning.

Tack, Oenoforos för en mycket trevlig tillställning!


Last Friday I was at a wine tasting at Oenoforos headquarters which was very nice, there were several wines to try, everything from news and spring wines, to more exclusive wines in very small quantities, such as for example the Col D'Orcia Poggio Al Vento, Brunello di Montalcino Riserva 2008 .

We also got to enjoy a 3-course dinner cooked by chef Mattias Larsson which tasted extraordinarily good! The starter was a lightly salted salmon with egg 63 and herb cream. For main course lamb with root vegetables, salad and parmesan and finally a cheese plate with accompanying wines to finish it off with.

Thanks, Oenoforos for a very nice event!

IMG_8533

IMG_8518

IMG_8520

IMG_8519

IMG_8522

IMG_8527

IMG_8532