RAMEN (YouTube)

Hallå där! Söndag = YouTube-video, och idag tänkte jag visa hur man på ett mycket enkelt sätt kan få ihop en billig, otroligt mättande, otroligt lätt och väldigt hälsosam maträtt som i princip sköter sig helt själv.

Nämligen något så underbart som RAMEN! (Se videon längst ner i inlägget)

Det enda du behöver är: Ett paket med valfria nudlar Några champinjoner En liten bit färsk ingefära 1 grönsaksbuljongs-tärning En skvätt teriyaki sås En skvätt soja Några salladslökar 1 röd chili som du haft i frysen

Sen gör du såhär: - Hacka ner allting i lagom storlekar efter hur du själv gillar det - Lägg/häll allting förutom salladslöken och chilin i en skål - Häll över vatten som du kokat upp, ända upp till kanten - Låt stå tills nudlarna mjuknat (ca. 5 minuter) - Strö över salladslöken och riv över chilin -Klart!

Ha nu en mysig söndag allesammans!


Hello there!

Sunday = YouTube video, and today I will show how you in a very simple way can put together a cheap, incredibly satisfying, incredibly easy and also very healthy dish that basically takes care of itself.

Namely something as wonderful as RAMEN! (Watch the clip at the bottom of the post)

All you need is: A package of optional noodles Some mushrooms A small piece of fresh ginger 1 vegetable stock cube A dash of teriyaki sauce A dash of soy sauce Some spring onions 1 red chilli that you've had in the freezer

Then follow these steps: - Chop it all down into bite sizes according to how you like it - Add / pour everything except the scallions and chili in a bowl - Pour over the water that you've boiled up, right up to the edge of the bowl - Let stand until the noodles softened (about 5 minutes) - Sprinkle with scallions and grated chili - Done!

Have a cozy Sunday now everybody!

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7XN93vyzmec[/embed]