Fredag!

Är det verkligen fredag idag?Jag blev påmind om detta först när jag zappade förbi Nyhetsmorgon imorse där Steffo och Jennie sitter och raljerar kring både det ena och det andra i nyhetsväg. (Skämt åsido så är dem ju faktiskt seriösa någon gång då och då också, en perfekt balans enligt mig!) Det har varit en intensiv men sjukt rolig vecka som innefattat mycket intryck och spännande upptåg, men nu ska det bli skönt med helg.

Denna helgen skall för min del spenderas hemma i lugn och ro tillsammans med Nathalie, samt en middag med vänner i morgon lördag.

En perfekt helg med andra ord! Vad ska Ni hitta på i helgen? :)

-

Is it really Friday today?

I was reminded of this when I zapped past Nyhetsmorgon on the TV this morning where Steffo and Jennie were sitting joking about this and that concerning the latest news. (Jokes aside, actually they are serious every now and then too, a perfect balance according to me!) It's been an intense but very fun week that has included many impressions and exciting things, but now it will be nice with weekend.

This weekend will on my part be spent at home in peace and quiet with Nathalie, and a dinner with friends on Saturday. A perfect weekend in other words! What will you guys do this weekend? :)

Bild från Stelton's monter på Formex som hålls nu i helgen! Väldigt inspirerande!