Nu tar vi helg.

Denna veckan har varit något utöver det vanliga. Massor utav roliga saker har hänt och gjorts, men det har varit väldigt mycket jobb ska ni veta. Fast det gör inget, för det har det helt klart varit värt. :)

Med det sagt så tycker jag att vi njuter utav att det är helg och bara tar det lugnt, håller ni inte med? Den perfekta helgen enligt mig består utav en lång frukost/brunch tätt efterföljt utav en utflykt ut i skärgården, på stan eller något museum eller liknande. Finns inget bättre!

Hur ser er perfekta helg om Ni får bestämma?

Trevlig helg!


This week has been something extraordinary.

Lots of fun things have happened and been made, but there have been a lot of work, that's for sure. Though it does not matter, for it has clearly been worth it. :)

With that said, I think we enjoy that it's weekend and just take it easy, don't you agree? The perfect weekend according to me consists of a long breakfast/brunch closely followed by a trip to the archipelago, to the town or a museum or something like that. There's nothing better!

How does your perfect weekend look like if you get to decide?

Have a nice weekend!

IMG_4260

Amerikanska pannkakor! American pancakes!

IMG_3337

NathalieSven-Harrys konstmuseum! Nathalie at Sven-Harrys konstmuseum!