Perfekt julklappstips!

Det börjar dra ihop sig hörni.

Har ni köpt alla julklappar eller är ni en utav de där som handlar alla julklappar den 23:e likt traditionen bär?

Oavsett hur planerade ni är eller vart ni ligger till rörande julklappsinköpen så har jag här ett mycket hett tips på julklapp att ge till... ja, i princip vem som helst.

Ett otroligt snyggt, tåligt, rejält, unikt, handgjort mästerverk till förkläde tillverkat utav mina vänner på STHLM Factory genom WITLOFT!

Första gången jag kom i kontakt med dessa förkläden var när jag klickade mig runt på Instagram och samlade inspiration genom alla de miljoner mat-konton som finns där ute och mitt bland dessa så blev jag plötsligt helt förstummad när jag genom någon amerikansk profil såg en person stå och grilla i ett så sjukt snyggt förkläde som jag genast blev helt förälskad i. Jag kunde se loggan på bröstet och sökte upp företaget för att kontakta dem för att just berätta vad jag varit med om och hur snygga jag tyckte att deras produkter var. WITLOFT visade sig vara ett Holländskt företag som har återförsäljare över hela världen och däribland även lilla Sverige, närmare bestämt genom ett företag som heter STHLM Factory! Vilket består utav ett gäng supersköna killar som verkligen har en passion för det dem gör och endast jobbar med riktigt hållbara produkter.

Det som är så bra med dessa förkläden är att de gör sig perfekt i så många situationer oavsett om du skall laga en fin middag hemma åt din familj, grilla i trädgården med dina vänner, renoverar möbler, brygger öl eller rent utav jobbar som bartender. Användningsområdena är oändliga!

Kika förbi deras hemsidor för att samla inspiration och skynda er att köp ett förkläde ni med! (De finns att köpa i vissa fysiska butiker runt om i landet också)

STHLM Factory

WITLOFT


It starts to tighten up y'all.

Have you bought all your Christmas presents yet or are you one of those who buys all the presents on the 23rd like the tradition carries?

No matter how planned you are or where you are at on Christmas shopping list, I have here a very hot tip on a Christmas gift to give to ... well, basically anyone.

An incredibly stylish, durable, substantially, unique, handmade masterpiece apron made by my friends at STHLM Factory through WITLOFT!

The first time I came in contact with these aprons were when I clicked around on Instagram gathering inspiration through the millions of food accounts that are out there, and right there amongst them, I was suddenly stunned when I on an American profile saw a person standing barbequeing with a crazy neat apron which I immediately fell in love with. I could see the logo on the chest and looked up the company to contact them to just tell them what I've been experiencing and how great I thought that their products were. WITLOFT proved to be a Dutch company that has retailers all over the world, including little Sweden, namely through a company called STHLM Factory! Which consists of a bunch of super nice guys who really have a passion for what they do and only work with really sustainable products.

What's so great about these aprons is that they make themselves perfect in so many situations, whether you cook a nice dinner at home for your family, barbeque in the garden with some friends, renovating furniture, brewing beer or even work as a bartender. The uses are endless!

Swing by their websites to gather inspiration and hurry up and buy an apron!

(They are available in certain physical stores around the country as well)

STHLM Factory

WITLOFT

STHLM Factory 10687195_1510658422529741_3734826937347604691_n Witloft II Witloft I Witloft III