James Barts Belize Envy

James Barts Belize Envy.

Hur snyggt låter inte det?

Jag tycker i alla fall att det låter sjukt snyggt, det klingar en sorts äventyrslust och exotisk stämning i det. Och det är inte bara namnet som låter snyggt, föremålet som bär namnet är även det mycket härligt att titta på, nämligen min nya klocka! En klocka i rostfritt stål med en boett på 40 mm, benvit urtavla och ett japanskt Quartz Miyota GM10 urverk. Mmhm.

Nu kanske vissa utav er tänker "Men det här är ju helt off-topic mot vad Yannick brukar skriva om?", men det som ni som då tänker så förmodligen inte vet är att jag har ett otroligt stort intresse även för klockor! Jag använder accessoarer från och till i perioder, armband brukar jag varva några stycken som jag trivs med ett tag och sedan byter ut eller tar av helt. Däremot klockor! Det är något som jag mer än gärna har på mig ständigt, visst gillar jag att ha några att byta med beroende på tillställning eller situation, men det är ett smycke eller vad man vill kalla det som jag trivs väldigt bra i.

Sväng förbi svenska modemärket James Barts hemsida och klicka er runt bland alla otroligt snygga nautiskt inspirerade armband och stilrena klockor. Det är verkligen värt en titt!


James Barts Belize Envy.

How nice doesn't that sound?

I think in any case that it sounds really neat, it sounds a kind of adventurous and with  an exotic atmosphere in there.

And it is not just the name that sounds neat, the object wearing the name is also very beautiful to look at, namely my new watch!

A watch in stainless steel with a 40 mm case, bone-white face and a Japanese Quartz Miyota GM10 clockwork. Mmhm.

Now maybe some of you think, "But this is quite off-topic concerning what Yannick usually write about?", but what you who in that case think that, probably do not know that I also have an incredible interest for watches!

I use accessories now and then in periods, bracelets I usually have a few pieces that I like for a while and then replace or take them off completely. However, watches! That is something that I am more than happy to have on me constantly. Sure, I like to have some different ones that I can change between depending on the occasion or situation, but it is a piece of jewelry or whatever you want to call it that I really enjoy wearing.

Swing by the Swedish fashion label James Barts homepage and look around at all the incredibly stylish nautical inspired bracelets and classy watches.

It really is worth a look!

James Barts Stockholm