Hur är Leif Mannerströms smaklökar egentligen?

Hejsan!

Jag har ännu en gång fått möjligheten att testa en maträtt från Dafgårds!

Denna gång en utav Leif Mannerströms utvalda favoriträtter från just Dafgårds, närmare bestämt Ungsstekt kycklingfilé med örtagårdsås och linguini.

En mycket positiv och framträdande punkt gällande denna rätt är att man faktiskt känner av smaken i såsen från dragonen som använts, samt att kycklingen behåller sin saftighet även efter uppvärmning. Imponerande.

En annan mycket positiv sak med dessa rätter är dess unikhet i det att man inte använt några knepiga tillsatser över huvud taget. Det är till och med riktig köttfond gjord på vatten, kyckling, nötkött och salt.

Jag ställer mig gärna bakom dessa frysta maträtter då de just är tillagade på ett normalt sätt utan konstiga tillsatser. De är utomordentligt bra att använda sig utav de gånger tid att laga lunch att ta med till jobbet eller liknande inte riktigt finns.

Bra jobbat, Leif!

Tack, Micael Bindefeld AB!


Hello!

I have once again been given the opportunity to try a dish from Dafgårds!

This time one of Leif Mannerströms selected favorite dishes from Dafgårds, more particularly Ovenroasted chicken with herb sauce and linguini.

A very positive and prominent point about this dish is that you actually feel the taste in the sauce from the taragon used, and that the chicken retains its juiciness even after heating. Impressive.

Another very positive thing with these dishes is its uniqueness in the fact that they didn't use any tricky additives whatsoever. There are even real meat stock made from water, chicken, beef and salt.

I happily stand in favor for these frozen foods when they are cooked in a normal way without weird additives. They are perfect to use the times when the time to cook lunch to take to work or the like does not really exist.

Good job, Leif!

Thank you, Micael Bindefeld AB!

Paket Oöppnad Öppen