Foodies

Hej där!

Idag vill jag komma med ett litet tips till er alla!

Nämligen dokumentären "Foodies", en svenskproducerad dokumentär om några olika foodies tillika "jet-setters" som ägnar största delen utav sina liv åt att resa runt jorden endast för att äta så mycket mat dem kan, på så många restauranger dem kan, helt utan ekonomisk begränsning i princip. Sjukt inspirerande och väldigt coolt!

Vänta inte längre, ni Måste se denna dokumentär. Den är magisk. Finns att köpa på de flesta internetbutiker som säljer filmer!


Hello there!

Today I have a little tip for all of you!

Namely the documentary "Foodies", a Swedish-produced documentary about some foodies who is also "jet-setters" who devote the biggest part of their life to travel the world only to eat as much food they can, in so many restaurants they can, without economic limitation. Extremely inspiring and very cool!

Do not wait any longer, you have to see this documentary. It is magical. Available at most online stores selling movies!

5055201831200