Jag finns på YouTube!

Hej!  

Detta inlägg tänkte jag ägna åt att marknadsföra min YouTube-kanal samt visa upp några "headshots" som min otroligt talangfulla och underbara vän Lisa Liljenberg tagit. (Spana även in hennes blogg!) Hon har tagit dessa på mig så att jag kan använda dessa i olika sammanhang via mina sociala kanaler och plattformar. Tack, Lisa!

 

Ja, jag har ju startat en YouTube-kanal som vissa utav er kanske har märkt. Tanken med den är att sprida mina kunskaper, ge tips, smitta andra med mitt "nörderi" rörande allt som har med gastronomi och matlagning att göra samt självklart frambringa inspiration på alla möjliga vis till er som tittar. Jag hade blivit otroligt tacksam och lycklig om alla ni som läser detta skulle gå in på kanalen och prenumerera så att ni får reda på när ett nytt klipp laddas upp samt att ni då och då lägger in en kommentar angående vad ni tycker om innehållet och ger en tumme upp på det ni gillar!

Min YouTube-kanal hittar ni här!

 

Hoppas ni alla får en underbar vecka!


In English:

Hey!

This I want to devote to promote my YouTube channel and showcase some "head shots" taken by my incredibly talented and wonderful friend Lisa Liljenberg. (Check out her blog as well!) She took these for me so I can use them in different contexts through my social channels and platforms. Thanks, Lisa!

 

Yeah, so I have started a YouTube channel that some of you might have noticed. The idea behind this is to spread my knowledge, provide tips, infect others with my "nerdiness" regarding everything related to gastronomy and cooking plus obviously generate inspiration in every possible way for you who is watching. I would be incredibly grateful and happy if all of you reading this would go into the channel and subscribe to it so that you know when a new clip is uploaded and also if you occasionally put down a comment about what you think about the content and hit the like button on the stuff you like!

My YouTube channel can be found here!

Hope you all have a wonderful week!

YouTube-logo-full_color IMG_3124 IMG_3011 IMG_3004

Photos by Lisa Liljenberg