Ny sponsor!

Hallå där!

Jag har fått äran att bli sponsrad med köksartiklar från GreenPan!

GreenPan är ett företag baserat i Belgien som ägs utav två barndomsvänner som ville skapa en stekpanna som inte frigör giftiga ämnen vid upphettning och som inte använder skadliga plaster vid tillverkning utav produkten. Därför skapade dem ett helt nytt material som kallas Thermolon vilket är en keramisk beläggning som används i deras stekpannor och kastruller vilket inte avger några som helst gifta ämnen och som även verkar som non-stick beläggning.

Kan inte bli mycket bättre! Tummen upp!

Så från och med nu så kommer ni att få se mig använda dessa produkter då jag lagar mat både när det dokumenteras i bilder här på bloggen, samt i mina YouTube-videos.

Tack, Spalt PR!


Hello there!

I have been honored to be sponsored with cookware from GreenPan!

GreenPan is a company based in Belgium, which is owned by two childhood friends who wanted to create a frying pan that does not release toxic substances when heated, and don't use harmful plastics in the making of the product. Therefore they created a new material called Thermolon which is a ceramic coating used in their pots and pans which do not emit any toxic substances and also works as non-stick coating.

It can not get much better! Thumbs up!

So from now on you will see me using these products when I cook both while documented in photos here on the blog, and in my YouTube videos.

Thanks, Spalt PR!

Logo Stekpanna Kastrull