Istanbul Kolgrill

Merhaba! (Hej på Turkiska)

Jag och Nathalie har varit nere i Vänersborg och hälsat på vänner och familj i några dagar, under vår vistelse så var vi bland annat och besökte en utav våra favoritrestauranger Istanbul Kolgrill som sedan några år tillbaka verkligen har blivit ett stående inslag när vi är nere på besök. Favoriträtten är deras mezetallrik bestående utav "kockens val", men den innehåller oftast hummus, tzatziki, halloumi, falafel, dolma, bulgur och sigara böregi (filodegsrullar med fetaost). Otroligt gott och vällagat.

Ifall ni har vägarna förbi Vänersborg eller känner att ni vill ge er ut på en spontan roadtrip söderut i Sverige så tycker jag absolut att ni skall ta och kika in hos min kompis Jacob på Istanbul Kolgrill för jag kan lova er att ni kommer bli väl omhändertagna och bli serverade otroligt vällagad och smakrik mat, det är lika gott varje gång.

Apoteksgränd 3, Vänersborg

www.istanbulkolgrill.se


Merhaba! (Hello in Turkish)

Me and Nathalie have been down to Vänersborg and visited friends and family in a few days. During our stay, we visited one of our favorite restaurants Istanbul Kolgrill that for some years really has become a permanent feature when we stop by Vänersborg for a visit. My favorite dish is their meze plate made out of "chef's choice", it usually contains hummus, tzatziki, halloumi, falafel, dolma, bulgur and sigara boregi (filo pastry rolls with feta cheese). Incredibly good and well prepared.

If you are passing by Vänersborg or feel that you want to go out on a spontaneous road trip down south in Sweden, I absolutely think you should take and peek in at my friend Jacob at Istanbul Kolgrill because I can promise you that you will be well cared for and be served incredibly well-prepared and tasty food, it's just as good every time.

Apoteksgränd 3, Vänersborg

www.istanbulkolgrill.se

1 6 5 4 2 3