Kafé Handelshuset

Hejsan!

Igår var jag och Nathalie och fikade på Kafé Handelshuset i Saltsjöbaden! Det är ett jättemysigt kafé som dagligen även serverar en lunchtallrik bestående utav varierande saker såsom paj en dag, sallad eller soppa en annan och så vidare. Allting är hemlagat, hembakt och supergott!

Jag tog denna gång en jättegod banankaka med limefrosting och Nathalie tog en toscakaka med massor utav nötter och härligheter! Jag rekommenderar verkligen ett besök förbi detta underbara ställe som verkligen har en unik charm och atmosfär som är svår att slå.

Neglingevägen 33, Saltsjöbaden

www.kafehandelshuset.se


Hello!

Yesterday Nathalie and I had coffee at Kafé Handelshuset in Saltsjöbaden! It is a very cozy coffee shop that also serves a daily lunch buffet consisting various things such as pie-of-the-day, salad or soup and so on. Everything is homecooked, homemade and super tasty!

I this time choosed a delicious banana cake with limefrosting, and Nathalie took a tosca cake with lots and lots of nuts and goodies! I highly recommend a visit to this wonderful place that really has a unique charm and atmosphere that is hard to beat.

Neglingevägen 33, Saltsjöbaden

www.kafehandelshuset.se

9 8 6 7 5 4 2 3 1