Netflix: Chef's Table France

Idag hade Netflix-producerade serien Chef's Table France premiär och självklart var jag tvungen att se alla avsnitt direkt. Jag måste säga att serien ur ett helhetsperspektiv självklart är totalt briljant, jag blir oändligt inspirerad när jag tittar på avsnitten.

Dock så är denna nya, tredje säsong, inte fullt lika bra som de tidigare. Det blir lite för monotont mellan avsnitten med endast små, små ändringar i vinklingen mellan dem. Jag föredrar helt klart de tidigare säsongernas upplägg där man valt kockar med en större spridning från olika platser världen över. Fjärde avsnittet med Michel Troisgros - La Maison Troisgrois *** står dock ut och håller väldigt hög klass.

Men som sagt, ta självklart och se serien själva och bilda er en egen uppfattning.

Och sen har vi ju faktiskt en säsong 4 att se fram emot nästa år.


Today, the Netflix produced series Chef's Table France premiered, and of course I had to see all the episodes directly. I must say that the series from a holistic perspective, of course, is totally brilliant, I am endlessly inspired when I watch the episodes.

However, this new, third season, is not as good as the ones before. It gets a little monotonous between sections with only small, small changes in the angulation between them. I clearly prefer the previous seasons where they have chosen cooks with a greater spread from various locations worldwide. The fourth section with Michel Troisgros - La Maison Troisgrois *** stands out however, and are of very high class.

But ofcourse, watch the series yourself and form your own opinion.

And then there is actually a fourth season to look forward to next year.

Chefs Table France I

Chefs-Table2

Alain Passard - L'Arpege ***

Chefs-Table4

Alexandre Couillon - La Marine **

Chefs-Table3

Adeline Grattard - Yam'Tcha *

Chefs-Table1

Michel Troisgros - La Maison Troisgrois ***