Kasai Japanese Dinner Club

Konnichiwa!

Igår var jag på en presslunch inför öppningen utav Kasai Japanese Dinner Club på Linnégatan 18 i Stockholm. Vi blev bjudna på ett stort antal rätter (se menyn nedan), vilka samtliga smakade otroligt bra måste jag säga. Det fanns en stor bredd gällande smaker och konsistenser, man har verkligen tänkt till och utformat en meny som håller en tydlig röd linje igenom det asiatiska man vill förmedla.

 Restaurangen öppnas utav ett gäng mycket erfarna killar, alla från olika verksamheter sedan innan. Jerry Forsberg och Paulo Fagundez som också driver Bubbles & Brunch, Felix Granander samt välrenommerade Danny Elmaleh som köksmästare tillsammans med kockar från bland annat Råkultur i Stockholm. Man kommer att dela upp restaurangen i olika delar där man kommer inhysa en izakaya, en robata-bar samt en dinner club på olika våningar och platser i lokalen.

Jag kommer definitivt att ta med mig familj och vänner för att avnjuta drinkar eller en bit mat i denna underbara miljö.

Man planerar öppna i början utav nästa vecka. (V. 36)

Linnégatan 18, Stockholm

www.kasai.se


Konnichiwa!

Yesterday I was at a press lunch before the opening of Kasai Japanese Dinner Club at Linnégatan 18 in Stockholm. We were introduced to a large number of dishes (see menu below), all of which tasted incredibly good I must say. There was a great breadth concerning tastes and consistencies, they have really thought of and designed a menu that has a clear red line through the asian cuisine one wants to convey.

The restaurant opens consisting a group of very experienced guys, all from different businesses since before. Jerry Forsberg and Paulo Fagundez who also runs Bubbles & Brunch, Felix Granander and reputable Danny Elmaleh as chefs along with chefs from, among others, Råkultur in Stockholm. They will divide the restaurant into different parts where it will house an izakaya, a robata bar and a dinner club on different floors and seats in the venue.

I will definitely bring my family and friends to enjoy drinks or a meal in this wonderful setting.

It plans to open early next week out. (V. 36)

Linnégatan 18, Stockholm

www.kasai.se

1 17 18 16 6 5 15 3 2 13 4 11 7 12 14 8 10 9