Gretas

I tisdags var jag och Nathalie inne i stan för att uträtta lite ärenden och bestämde oss för att äta en lättare lunch på Gretas inne i Scandic Haymarket!

På Gretas har dem världens bästa koncept; frukost hela dagen. Kan det bli mycket bättre? Vi har varit här ett par gånger nu och det finns alltid något härligt att välja oberoende vad man är sugen på för stunden. Jag åt scones med färskost och marmelad på röda bär. Dem smakade bra men blev lite mastiga efter ett tag. Nathalie tog sin favorit, rågbröd med avokado, färskost och ett ägg 64°. Himmelskt gott!

Inspirerat utav 20-talets glamour, medvetenhet och sköna "pastelliga" stil är detta verkligen ett ställe i min smak. Jag älskar det! Jag rekommenderar varmt ett besök om ni har vägarna förbi Hötorget i Stockholm, oavsett om det är för att stanna till för en fika, lunch, ta ett glas champagne med vännerna eller rent utav bara för att vandra omkring inne på hotellet då dem har så vacker inredning överlag att bara det är värt ett besök i sig.


On Tuesday, me and Nathalie went in to town to do some errands and decided to eat a light lunch at Gretas inside Scandic Haymarket!

On Gretas they have the best concept ever; breakfast all day. Can it get much better? We have been here a few times now and it is always something good to choose from independently what you are hungry for the moment. I took scones with cream cheese and jam on red berries. They tasted good but was a little bit heavy after a while. Nathalie took her favorite, rye bread with avocado, cream cheese and an egg 64 °. Heavenly good!

Inspired out of 20th century glamor, awareness and comfy "pastel" style, this is truly a place in my taste. I love it! I heartily recommend a visit if you are passing hötorget in Stockholm, whether it is to stop for a coffee, lunch, a glass of champagne with friends, or just to walk around inside the hotel where they have so beautiful furnishings overall, this alone is worth a visit.

1 3 4 6 7 5 8 9 10