Koloni Saltsjö-Duvnäs

Hej!

Åt lunch på mysiga Koloni Saltsjö-Duvnäs idag. Jag tog en smörgås bestående utav olivtapenade, sallad, tomat och tunt skuret kycklingbröst med en örtig salsa verde ringlad över. Otroligt saftig och god! Perfekt som en lättare lunch på en så förhållandevis varm dag som idag.

Nathalie tog kantarellpaj tillsammans med en fräsch kronärtskocks-sallad vilken verkligen var gediget gjort då man verkligen kunde känna att hela rätten var gjord från grunden med färsk svamp, syrligt lagrad ost och fet grädde. Precis som det skall vara! Platsen/gården innefattar allt ifrån café, restaurang, galleri och museum omringat utav en stor grönskande trädgård där man väldigt lätt kan finna en egen liten plats i skymundan och finna ro för sinne och själ.

Det var idag första gången jag besökte Koloni Saltsjö-Duvnäs, men jag kan lova er att det absolut inte kommer att vara den sista, för jag längtar redan tillbaka till denna lilla oas för att testa något annat ur deras rustika och väluttänkta meny. Kika förbi ni också!

Mer info finner ni på deras hemsida här nedan.

Strandpromenaden 61, Saltsjö-Duvnäs

www.koloni.se


Hey!

Ate lunch at the cozy Koloni Saltsjö-Duvnäs today. I took a sandwich made out of olive tapenade, lettuce, tomato and thinly sliced chicken breast with a spicy salsa verde curled over. Incredibly juicy and delicious! Perfect as a light lunch on such a relatively hot day like today.

Nathalie took a chantarelle pie along with a fresh artichoke salad which was really solidly done where you really could feel that the whole dish was made from scratch with fresh mushrooms, tart aged cheese and fatty cream. Just as it should be! The place/yard includes everything from a café, restaurant, gallery and museum encircled out of a large green garden where you very easily can find your own little place in the background to find peace of mind and soul.

 It was today the first time I visited Koloni Saltsjö-Duvnäs, but I can promise you that it definitely will not be the last, because I'm already longing back to this little oasis to try something different from their rustic and well thought out menu. Swing by you too!

More info can be found on their website below.

Strandpromenaden 61, Saltsjö-Duvnäs

www.koloni.se

Last Import - 51 of 53 Last Import - 37 of 53 Last Import - 4 of 53 Last Import - 34 of 53 Last Import - 10 of 53 Last Import - 27 of 53 Last Import - 23 of 53 Last Import - 13 of 53 Last Import - 14 of 53 Last Import - 33 of 53 Last Import - 38 of 53 Last Import - 35 of 53 Last Import - 39 of 53