Rute Stenugnsbageri

Hallå!

Nu är jag och besöker mina föräldrar på Öjn' (Gotland) som är här på semester! Jag och min pappa begav oss ett par mil norröver från Visby sett och besökte Rute Stenugnsbageri precis utanför den lilla byn Lärbro. Stället uppfyllde verkligen samtliga förväntningar och jag är helnöjd.

Jag åt en mozzarellatoast med pesto och små cocktailtomater, kan det bli mycket bättre? Det är typ allt det bästa på en och samma macka. Mums.


Hello!

I am now out visit my parents on the island of Gotland where they are on vacation! Me and my dad went a few miles north of Visby to visit Rute Stenugnsbageri just outside the small village of Lärbro. The place really met all expectations and I am very satisfied.

I took a mozzarella toast with pesto and small cherry tomatoes, can it get much better? It's like all the best things in one sandwich. Yum.

IMG_7539 IMG_7500 IMG_7499 IMG_7506 IMG_7508