TOKYO DINER

Hej!

Besökte idag Tokyo Diner beläget inne i Hötorgshallen i Stockholm för att käka lunch med min flickvän. Jag tog sotad lax med fyllda kappa maki ("Gurk-sushi") rullar vilket var utomordentligt bra, perfekt balanserade smaker och lagom mättnadskänsla. Min flickvän Nathalie tog ramen med udon-nudlar (Tjockare vetenudlar), kyckling och teriyaki sås.

Mycket bra lunch-ställe som jag gladeligen kan rekommendera ifall ni rör er runt Stockholm city.

Thumbs up!

Hötorgshallen, Hötorget

Tokyo Diner


Hey!

Today I visited Tokyo Diner, located inside Hötorgshallen in Stockholm to eat lunch with my girlfriend. I took the blackened salmon with stuffed kappa maki ("cucumber sushi") rolls which were extraordinarily good, perfectly balanced flavors and just the right feeling of satiety. My girlfriend Nathalie took the ramen with udon noodles (thicker wheat noodles), chicken and teriyaki sauce.

A very good lunch place that I gladly recommend if you are wandering around Stockholm city.

Thumbs up!

Hötorgshallen, Hötorget

Tokyo Diner

IMG_7479 IMG_7475 IMG_7478 IMG_7481 IMG_7484